this is my truth tell me yours

Arra gondoltam, hogy en is megprobalkozok vele. Megprobalkozok azzal, hogy megosztom mit gondolok es erzek. Mert minden egyen gondolatai es erzesei fontosak. Egyedulalloak. Az az o sajat igazsaga. Ez pedig itt az enyem. Az en megkerdojelezheto es megkerdojelezendo igazsagom az eletrol. Az eletemrol.

"YOU GOT THE FEAR"

2008.07.09. 00:35 | This is my truth | Szólj hozzá!

Copyright by ian brown.

 

Ceges training a Balatonon. Ejszaka. Mar regen aludnom kellene. Inkabb Ian Brown-t hallgatok. A wifi mukodik, szerencsere.

Ez nem egy fokuszalt post.

Kozben azon gondolkozom, hogy otthagyom a ceget. Mikor allsz fel egy multitol? Mikor valtasz? Mikor mondod, hogy mashogyan kell elned az eleted? Miket hagysz ott? Kiket hagysz ott? Kemeny. Nagyon 50-50 szazalekon billeg.

El akarom engedni es gyorsan meghozni ezt a dontest. De mar 1 honapja nem sikerul. Pedig nekem ez menni szokott. Es most szokatlan, hogy nem megy.

El kell engedem es gyomorbol meghozni a dontest. Majd a jovo heten.

Most elmegyek aludni.

Csak meg meghallgatom Ian Brown zsenialis szamat a F.E.A.R.-t.

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thisismytruth.blog.hu/api/trackback/id/tr92559788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása